English EN Deutsch DE Slovenčina SK

Oslavy & Akcie

V našom penzióne Vám ponúkame klimatizovaný priestor na prenájom, vhodný na usporiadanie súkromných osláv, stretnutí, teambuilding-ových akcií, oddych prípadne aj pracovnú náplň.

V spoločenskej miestnosti, ktorú Vám ponúkame je k dispozícii pohodlné posedenie, barový pult v ktorom sa okrem iného nachádza kávovar s vynikajúcou kávou 😊, kuchynka, dokonca priestor na tancovanie.

Taktiež Vám vieme zabezpečiť v celom priestore audio systém, poprípade premietanie ak Vám nebudú dostačujúce naše dva televízory 😊.

V prípade ak by ste sa chceli zabaviť, môžete okrem tancovania využiť aj naše biliardové stoly, ktoré sú Vám celú dobu k dispozícii.

Niekedy vie byť oslava alebo pracovné stretnutie veľmi únavné 😊, poprípade sa Vám zažiada súkromie a vtedy sú Vám k dispozícii veľmi útulne zariadené izby. Budeme sa tešiť ak sa prídete osobne pozrieť do našich priestorov. Ak sa rozhodnete u nás prespať alebo Vaši hostia určite odporúčame vyskúšať raňajky, ktoré ponúkame v našom penzióne.

Určite Vás zaujíma kde môžete zaparkovať aj na to máme riešenie a to je 24 hodín monitorované parkovisko.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421902817666 poprípade na emailovej adrese info@ubytovaniehviezda.sk

Tešíme sa na Vašu návštevu.

S pozdravom,

personál Penziónu Hviezda

Billiard

Šípky

Klimatizácia